Figyelem, az oldal tökéletes működéséhez Firefox böngészőt kell használnod!

 A te böngésződ 87% -ban kompatibilis a weboldalhoz.

KaCSa Portal 2004 :: Az igazi online portal
PORTAL · SPORT · HUMOR · UTAZÁS · SIMS | Online: 8  
>> Hírek
Üzenőfal: Andyca: Köszönjük! | mzperxhori: Csabi&Andyca! Hazassagkotesetek alkalmabol,nagyon sok boldogsagot kivan:Hori | mzperxhori: Csabi&Andyca! Hazassagkotesetek alkalmabol,nagyon sok boldogsagot kivan:Hori | georg0515: szasz mindenkinek | beszti: szoszi midenki ha akarsz humoros videot akkor regisztrálj | georg0515: hali mindenkinek jó az oldal igy tovább | Andyca: Tudtad, hogy február 6-8 a barátságos Internet napja! | Andyca: Tudtad, hogy nemcsak nőnap van?A Nemzetközi férninap dátuma február 19. | Andyca: Tudtad, hogy november 17 füstmentes nap? De minden nap figyelj a környezetedre! | Andyca: A halloween a boszorkányok, kísértetek és egyéb szellemek ünnepe október 31-én. |
| Partnereink
2021. október 21. csütörtök, Orsolya napja van, holnap: Előd, a pontos idő:
Üdvözöl a KaCSa Portal 2004!
[www.kacsaportal.hu]
Ajánlott böngésző:

The Sims 2

· Hírek, újdonságok
· Archivált hírek
· A Sims története
· Letöltések
· Kódok

Portal menü

· Kezdőlap
  · Portal hírek
  · Sport hírek
  · Sims 2 hírek
  · Kategóriák
· Archívum
· IT/Informatika  »új!
· Linkek
· Szerkesztők
· Fotógaléria
· Letöltések
· Kapcsolat
· Referencia

FEP menü

· KWS portal
· Sportmagazin
· Humor rovat
· Utazás, barangolás
· Sims online

· Defected Gamerz
· Kolónia Game Server

Látogatók száma

Laplehívás: 1219170
Egyéni: 1126115
E hónapban: 1126114
Ezen a héten: 1126114
A mai napon: 1126114

Jelenleg Online: 9
Online vendégek: 7
Online felhasználók: 1
Összes felhasználó: 559

Böngésző beállítása
Hozzáad:
         · Kezdőlapnak
         · Kedvencekhez

Ajánlott böngésző

Hirdetés
Hírdetés:


Sims 3 - A világ körül
 írta: Andyca | 2009. november 17. (kedd) | 18:54:16

KaCSa Portal 2004 :: Sims 3 - A világ körül


World Adventure

Az első pakk november 16-án landol a boltok polcain mind a PC, mind a MAC verziókhoz Amerikában. Ezúttal világutazó túrára vihetjük simjeinket és családjukat, valamint a szomszédokat is. Beutazhatjuk bolygónk leghíresebb tájegységeit, mindent megörökíthetünk videofelvételeken és fényképeken. Tanulhatunk, gyűjthetünk szuveníreket. Mindezt akár az egyiptomi piramisok ősi királysírjainál, vagy épp a harcművészetek mesterévé válhatsz a Távol-Keleten, és megismerheted Franciaország híres helyszíneit és gazdag kulturális örökségét!

Kategória » Kiegészítők
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


Itt a The Sims3
 írta: Andyca | 2009. június 5. (péntek) | 15:09:48

KaCSa Portal 2004 :: Itt a The Sims3


Végre megjelent!

A The Sims3 már a boltokban!

A The Sims 3 megadja azt a szabadságot, hogy egyedi simeket alkoss, és a saját, végtelen lehetőségekkel teli szomszédságodba küldd ki őket! Új, tökéletesen illeszkedő, eleven szomszédság - a simjeid szabadon felderíthetik a környéket. Új sim megalkotása - alkoss meg bármilyen elképzelhető simet! Új, életszerű személyiségek - most már minden sim tökéletesen egyedi személy, felismerhető személyiséggel. Új, korlátlan testreszabás - bárki bármit kedve szerint alakíthat! Új, gyors és élvezetes játékmenet - a The sim 3-ban még teljesebb életet élnek simjeid!

Mindenkinek jó szórakozást kívánok!

Kategória » The Sims 3
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


Késik a The Sims 3
 írta: Andyca | 2009. március 10. (kedd) | 22:30:35

KaCSa Portal 2004 :: Késik a The Sims 3


Új időpontban: 2009. június 2-től!

Sajnálattal olvastam a hírt, hogy a The Sims 3. kiadására még elég sokat kell várnunk. A fejlesztéseknek köszönhetően nemcsak számítógépre, hanem ipod-ra, iphone-ra és mobiltelefonokra is elkészítik a játékot. A nagy megjelenésre a nyár közepéig várnunk kell. Remélhetőleg minél hamarabb eltelik ez a kis idő és megismerkedhetünk új Simjeinkkel, akik már egyre több jellemvonással, külalakkal rendelkeznek majd, és egy kicsit több mindennel ismerkedhetünk meg a játék során. Már kívácsian várom az új grafikákat, területeket, megoldásokat. Kitartás Nektek is Sims rajongók!

Kategória » The Sims 3
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


The Sims3
 írta: Andyca | 2008. november 19. (szerda) | 16:18:13

KaCSa Portal 2004 :: The Sims3


2009 február 20-tól már a boltokban!

A The Sims 3 megadja azt a szabadságot, hogy egyedi simeket alkoss, és a saját, végtelen lehetőségekkel teli szomszédságodba küldd ki őket! Új, tökéletesen illeszkedő, eleven szomszédság - a simjeid szabadon felderíthetik a környéket. Új sim megalkotása - alkoss meg bármilyen elképzelhető simet! Új, életszerű személyiségek - most már minden sim tökéletesen egyedi személy, felismerhető személyiséggel. Új, korlátlan testreszabás - bárki bármit kedve szerint alakíthat! Új, gyors és élvezetes játékmenet - a The sim 3-ban még teljesebb életet élnek simjeid!

-Forrás:The Sims 3

Kategória » Friss információ
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


The Sims 2 Paloták ...
 írta: Andyca | 2008. október 3. (péntek) | 16:11:11

KaCSa Portal 2004 :: The Sims 2 Paloták ...


The Sims? 2 Paloták és Parkok Cuccok

Végre Simjeid otthonát luxuspalotává alakíthatod! Avagy parkosítsd házad táját felsőfokon! Tervezz pompás épületeket és pedáns kerteket három teljesen új stílusban. Adj egy csepp Marokkói hangulatot, érj el retro-modern hatást az új Art Deco elemekkel, vagy építs a Második Birodalom stílusában. Az új építészeti elemekkel Simed otthona pompásabb lesz, mint valaha!

-Forrás: EA

Kategória » Cuccok
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


The Sims2 Nagyváros
 írta: Andyca | 2008. július 7. (hétf?) | 11:56:48

KaCSa Portal 2004 :: The Sims2 Nagyváros


Megjelenés: 2008 augusztus

Augusztus végére várható az új Nagyvárosi élet nevű kiegészítő, mellyel a csendes kisvárosból beköltöztetheted simjeidet egy nyüzsgő apartmanházba.
Lehetőséged lesz egy új szomszédság (Belladonna Cove) megismerésére, ahol klassz bérlakások állnak rendelkezésedre, de a telektárolóban is találhatsz letehetőt. Magad is építhetsz társasházat, az új telektípus változtató kóddal, aminek segítségével átvarázsolhatod már meglévő telkedet lakótelekből társasházzá. Speciális ajtók segítségével jelölhetsz ki egy bizonyos lakrészt egy családnak, ami lehet pár szobástól akár több tíz szobás is. A bérlakásokért természetesen havonta fizetni is kell, de ha elég tehetős vagy még lakájt is fogadhatsz:) Megismerkedhetsz rengeteg új szomszéddal, új belvárosi szórakozóhelyek, kávézók segítik majd simjeidet az ismerkedésben.

Kategória » Kiegészítők
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 1db


The Sims2 IKEA cuccok
 írta: Andyca | 2008. június 3. (kedd) | 20:45:01

KaCSa Portal 2004 :: The Sims2 IKEA cuccok


Megjelenés: 2008 június

Varázsold simjeid otthonát álomotthonná az IKEA bútoraival!
A The Sims2 IKEA Álomotthon cuccokkal berendezheted, átalakíthatod, újjá varázsolhatod, szépítheted a hálószobát, nappalit és a dolgozószobát is!
Tervezz egyedi szobákat stílusos ágyakkal, szekrényekkel, kanapékkal, polcokkal, képekkel, tükrökkel, lámpákkal, vázákkal és még sok más apró kiegészítővel, melyek több színben és mintázatban állnak majd a rendelkezésedre.
A The Sims2 IKEA Álomotthon cucc június végétől lesz kapható a boltokban.
Jó szórakozást!

Kategória » Cuccok
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


The Sims2 Kitchen&Bath
 írta: Andyca | 2008. február 19. (kedd) | 14:29:06

KaCSa Portal 2004 :: The Sims2 Kitchen&Bath


Megjelenés: 2008 tavasz

Varázsold azokat a helyeket, ahol Simjeid igen sokat tartózkodnak luxus hellyé. Alakítsd át a fürdőszobádat az elragadó új pezsgőfürdővel és a konyhádat a csillogó márványlapos pultokkal. Legyél simjeid személyes lakberendezője. Add meg nekik álmaik konyháját és fürdőszobáját az új bútorok, dekorációk és ruhák sokaságával.

Öltöztesd fel simjeidet - add a simjeidre a megfelelő öltözéseket és kiegészítőket, hogy élvezhessék a vadonat új konyhájukat és fürdőszobájukat az egész házban, köztük egy hajturbánt, a gyógymaszkot, főzőkötényeket és luxus kasmírpulóvereket.

Új eszközök - Turbózd fel a Simjeid konyháját azzal a csillogó új kinézettel, amiről mindig is álmodtál, egy divatos hűtőszekrénnyel, kenyérpirítóval, konyhai robotgéppel és még sok mindennel.
Kategória » Cuccok
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


The Sims3
 írta: Andyca | 2008. január 16. (szerda) | 11:40:56

KaCSa Portal 2004 :: The Sims3


Megjelenés: 2008 - 2009

A játékban számtalan tulajdonságból összeállíthatunk egy simet. Ezek közül minden sim 5-öt kap, amely meghatározza személyiségét. Ezáltal a simek nagyon különbözőek lehetnek, lesz, aki oda lesz a tévézésért, más simeket ez nem is fog érdekelni.

A simek gondolnak a jövőre. Egy sim meghívhatja a főnökét vacsorára, így több esélye lesz az előléptetésre.

A simek társasági magatartása sokkal kidolgozottabbak lesznek. Egy sim reagál arra, hogy egy másik sim hogy viszonyul a társasághoz. Ha egy vendég soha nem hoz magával ételt a partykra, vagy a simed ágyát elfoglalja. Ezeket akár szándékosan is meg lehet sérteni, kiváltva ezzel egy másik sim reakcióját.

A simek emlékezete is kidolgozottabb lesz. Ha egy sim megbántott egy másik simet, akár később is bocsánatot kérhet tőle.

Kategória » Friss információ
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 0db


The Sims2 Szabadidő
 írta: Andyca | 2008. január 16. (szerda) | 11:31:16

KaCSa Portal 2004 :: The Sims2 Szabadidő


Megjelenés: 2008 február

Simjeid végre újra felfedezhetik a szabadidő örömeit! Ébreszd fel a bennük szunnyadó szenvedélyt az új hobbik iránt, segíts kibontakoztatni tehetségüket! Akár a családdal rúgja a bőrt, balettlépéseket gyakorol vagy veteránautókat újít fel a barátaival, akár vasútmodelleket bütyköl, simednek minden eddiginél több lehetősége nyílik jártasságai csiszolgatására, új barátságok kötésére és az élete sikeresebbé tételére. Alkoss új, egyedi tárgyakat, amelyeket simed felhasználhat a mindennapok során, például ruhákat vagy edényeket! Tedd simjeidet még egyedibbé a másodlagos célok és kiterjesztett életcélok felfedezésével! Simjeid titkos jutalmakat is feloldhatnak, ha tökélyre fejlesztik tudásukat egy hobbi területén vagy előrelépnek az új hivatások valamelyikében. Fedezd fel az új hobbik széles választékát, amelyek megváltoztatják simjeid életét!


Kategória » Kiegészítők
Prioritás: 5/5
Hozzászólások: 1db[ SUPPORT ]

.
Utolsó 5 portál és sport hír
Portal hírek:

  · A szánkók új világa
  · Holdhercegnő
  · Robotápoló
  · Karácsonyi ének
  · Érkezőben

Sport hírek:

  · Összefoglaló
  · BL második forduló
  · Szingapúr-i fordulatok
  · Startolt a BL
  · Sötétség az F1-re
.
Bejelentkezés
Felhasználónév:
Jelszó:
· Regisztráció  »új!
· Elfelejtette jelszavát?
.
Naptár
H
K
Sz
Cs
P
Sz
V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
2021. október 21.
csütörtök
.
Partnereink
Hosted by:Kereséshez mi is a

oldalait használjuk
.
Forrás


McAfee SiteAdvisor - We tested this site and didn't find any significant problems.
STATUS: good
©2002-2021 KWS-2004™ • Minden jog fenntartva.
hosted by CyberDream